Χαιρετισμός

Χαιρετισμός του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κυρηνείας κ.κ. Χρυσοστόμου

 

 

 

Αγαπητοί μας Κερυνειώτες και Κερυνειώτισες, φίλοι της Κερύνειας μας, τέκνα εν Κυρίω αγαπητά της Θεοσώστου Ιεράς μας Μητροπόλεως Κυρηνείας και της δικής μας Ταπεινότητος, η χάρις του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι πάντοτε μαζί σας.

 

Με ιδιαίτερη χαρά επευλογούμε και χαιρετίζουμε την διαδυκτιακή ενημέρωση και την ευρύτερη επικοινωνία με το διεσκορπισμένο και μέχρι σήμερα δεινώς δοκιμαζόμενο Ποίμνιό μας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής ευλεπιστούμε να καταστεί ένα καθημερινό χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των οικογενειών των εκτοπισμένων, των οικογενειών των προσφύγων, των οικογενειών των εγκλωβισμένων, των οικογενειών των αγνοουμένων, και όλων όσοι κατάγονται ή και ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας .

Η Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας, αγαπητοί μας, συνεχίζει προσευχόμενη την διακονία της και την μαρτυρική της πορεία, εκφράζοντας στις επίσημες επαφές και συναντήσεις, τις ανησυχίες της, που είναι και ανησυχίες του Ποιμνίου της.

Στο πλαίσιο του αγώνα, τον οποίο διεξάγει η Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας για επιστροφή στην πατρώα γη, την αγαπημένη μας Κερύνεια, υπό συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας, σταθερότητας, συγχώρεσης και εφαρμογής των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλοσωρίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια, η οποία εδράζεται σε αρχές και αξίες, συνυσφέρει και συμβάλλει σ’ αυτόν τον αγώνα της Ιεράς μας Μητροπόλεως για επιστροφή.

 

                                      Με τις πατρικές μας ευχές και τις Αρχιερατικές μας ευλογίες

                                                                                                           

                                                                  † ο Κυρηνείας Χρυσόστομος